Labels

Pages

Followers

Monday, January 10, 2011

Kenali Nur Hidayah Raffali


Salam pertemuan buat semua..haha..bahang AJL25 baru jer lepas yer..mesti ramai yang kuciwa dan mesti ramai yang terkesima dengan kemenangan dan kekalahan artis-artis pilihan mereka…a.mat rasa ada yang sampai menangis-nangis..coz artis pilihan diorg xmenang..xper sabo yer kawan2..tahun depan ada lagi hiburan nie..haha..berapa ramaila masa tue xsembahyang asar,maghrib dan isyak..hee…harap2 diorang sembahyang ler…ok apapun a.mat nak ucapkan tahniah ler kepada ukhti Ana Nur Hidayah bt. Raffali yer..kerna menjuarai AJL..kalau enti pakai tudung lagi cantik..dan lagi kitorg sokong..a.mat sebenarnya bukanlah pndai sangat berbicara soal artis nie..tapi kenapa hati berat mengatakan yang lagu TOLONG INGATKAN AKU..leh jadi juara….wah gituuu!!!!hahaa..menang AJL nie dapatla dalam RM35000..ha..dah boleh beli saga baru tue..hihihi..ok la mungkin rezeki ana tue..ok nie mungkin korang nak tahu biodata ana.. maafler kengkawan nak cari gambor dia pakai tudung xjumpe2..xper nanti a.mat try searching yer..haha..nie a.mat ada sediakan ..tak kenal maka xcinta..hah???????kah3….

NAMA PENUH: Ana Nur Hidayah Mohd Raffali

NAMA GLAMOUR: Ana Raffali

TARIKH LAHIR: 4 November 1985

TEMPAT LAHIR: Kuala Lumpur

ADIK-BERADIK: Anak ke sembilan daripada 11 beradik

KARIER: Penyanyi dan penggubah lagu

PENDIDIKAN: Graduan Kelas Pertama Ijazah Sarjana Muda Pendidikan TESL (Kepujian), Universiti Teknologi Mara (UiTM)

MUZIK YANG DIGEMARI: Rock, alternatif, pop & klasik

ALAT MUZIK: Gitar Martin & Co 000-15

IDOLA: M Nasir dan Datuk Siti Nurhaliza


LAGU YANG DICIPTA: Hujan Bunga di Kuala Lumpur, Mekanika, Cuba Jangan, Ketika Aku Kecil, Ingatkan Aku, Tingkap Kaca, My Darling, Ghost, Lovely Lovely Scene dan Paint Me

nie ada lagu beliau..layan jer lah..

tolong ingatkan aku
kalau berpacaran

6 comments:

CuPcAKe JUe said...

Pandai nye ana rafali..
graduan 1st class...fuyoooohh

Seizer said...

cocok.. huhu

yad'z said...

ade award untuk anda.... sila scroll entry ke dua ye.....

elyn dz said...

omg!ramai betul siblings dy!HAHA!btw, memang rezeki dy menang even sy tak suke dy mng..huhuhu..

Suria. said...

eeyy !!!!!!!!!!
smpi wt entry psl dye ?

Suria. said...

eeyy !!!!!!!!!!
smpi wt entry psl dye ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...