Labels

Pages

Followers

Friday, December 31, 2010

Ish sombongnya minah tue-last part


Salam kawan..ni part yg last sekali tentang crita nie..pas kitorg dah bcer surat tue sampai tergelak terbahak2 kitorang pun balik rumah..n my pren tue nak cari idea cmner nak trangkan hal sebenar..bak kata orang di telan mati mak di luah mati bapak..habes tue takkan nak kemam kot??? xperla esok kitorgn g sek mcm biasa..kebetulan hari tue waktu free da ri pagi sampai balik..coz cikgu semua sibuk…xperla yang tu yg kitaorg suka..ala korg pun sama…hihihi..my pren nie nak ckp trus trg dkat minah becok tue dia takut..t x pasal2..ada org hysteria..heehe..

So kitorang tunggu waktu rehat..sebab tue jer peluang yang ada…eh kenapa sy perlu terlibat sekali dlm pristiwa ni? sy bukan perancang utama…xpala demi my pren..ku turuti jua..oh lupa..plak sori ..sy baru teringat dalam isi surat tue my pre nada mintak gambar minah tue..so dia bagi ker? mestila bagi..tapi minah becok tu yang bagi..heehe..gambar duduk atas motor..baju kurung merah n siap make-up lagi muka..pastu ada lipstic merah lagi uuu….hahaha…xperla untuk my pren..ok2 sambung..waktu rehat dah start..ntah camner my pren brani plak nak tegur minah..becok tue..dia ckp nak jumpa jap ada perkara penting yang perlu diselesaikan..terkebil2 mata minah tue..hehhe..xperla…masa tue ada 2 orang kawan dia yang lain…minah cun tue da g rehat..ish..tau makan jer..bukan nank blanja sy pun..ok kitorg pun berjumpa..mas tue my pren dgn minah tue duduk bertentang..waduh…minah tue cam malu2 jer….erm dia xtau lagi hal sebenar nie..my pren ni terketar2 nak mulakan percakapan tapi di still go on..hehe..ok mula2 my pren buat la kiasan..supaya dia dapat detect ap sebenrnya berlaku..bak kata org tua bagi hint la…

Tapi masalah minah lambat tangkap..my pren cam bengang sikit,,apa lagi dia terus..luahla…yang surat dia tulis tue bukan nak bagi kat minah becok tue..dia nak bagi kat minah cun tue..ada org khianat dia…dia ckap trus yang dia xada hati lgsung kat minah tue…ish…sy cuba nak tahan my pren..tapi da xterdaya…sy tengok minah becok tue..tunduk..pastu..ada air mata dia keluar…alamak..camner nie..xkan saya plak nak ganti my pren utk minat kat dia..eh2 jangan2..pastu minah tue ckap..yela sya tahu..saya nie xcantik..mulut laser..ha tahu pun…hehe…pastu suka buat org sakit hati..yer sya xlayak dicintai dan mencintai…wekkk….ayat….

My pren nie xleh tengok orang sedih…dia pun cuba pujuk…blik minah tue..dia cakap ko bukan tak cantik…ko ok jer…tapi masalahnya aku dah berpunya..eh.. bila masa plak minah cun tue declare nak dkat my pren..pandai2 jer…macam2la ayat dia pujuk..sampai minah becok tue ok balik…n lepas peristiwa tue diorang jadi kawan baik..tapi bukan couple yer…sebelum tue..minah becok tue ada cakap yang dia tahu minah cun tu  suka kat spa….coz diorg kawan rapat gak..kawan2 tahu sapa lelaki bertuah tue???? Ha tekala sendiri….lelaki tue pernah dapat tisu dari minah cun tue..ok TAMAT!!!!!

4 comments:

TheChekJah said...

haha... rupanya abg mat la org yg disukai tu... wah... tahniah...

lynn angel said...

waaahh..waaahh.. waaahh.. :)

Suria. said...

abg mat yg mulut becok tu suker !
wah ! romantika de amor la abg mat nih !
hahahahahah

HUSAIRI HANAFI said...

che jah : hahaa..ala che jah nie..malu2
lynn : waza...waza
suria : abg mat xkisah..hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...